TERZIĆ UPLATIO 9.000 EVRA PROTIV SRBIJE!

Autor:

Sport

16.08.2017

07:00 >> 17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši predsednik FSS 2009. godine se kladio na poraz "orlova" od Litvanije i inkasirao čistih 19.800 evra pošto smo izgubili u Marijampolju sa 2:1.

RepublikaFoto: Starsport
Opario se tokom "stručnog usavršavanja" u SAD

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić opario se kladeći se protiv reprezentacije Srbije, ekskluzivno saznaje Srpski telegraf! Sredinom oktobra 2009. godine "orlovi" su pod Radomirom Antićem igrali poslednji meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi protiv Litvanije u Marijampolju i poraženi su sa 2:1 (1:0).

Srbija je rasterećeno doputovala u Litvaniju pošto je pobedom nad Rumunijom (5:0) u Beogradu već izborila plasman na Mundijal, i to ispred favorizovane Francuske.

TIKET IZ FINIKSA

Terzić je u to vreme bio na "stručnom usavršavanju u Finiksu"! Bio je to njegov paravan za bekstvo u kom se nalazio jer je Interpol za njim raspisao crvenu poternicu, a organi reda u našoj zemlji čekali su da se preda da bi moglo da mu se sudi za malverzacije dok je bio na čelu OFK Beograda.

Čak i u takvoj situaciji današnji funkcioner Zvezde očigledno je imao odlične informacije da "orlovi" neće pružiti maksimum u Marijampolju, pa je na njihov poraz uplatio čak 9.000 evra! Kako je kvota na takav scenario prosečno bila 3,20, jasno je da je Terzić opkladom protiv Srbije inkasirao čistih 19.800 evra!
Postoje priče da je njegov SMS sledeće sadržine završio na broju telefona visokog funkcionera FSS: "Kaži ovima da ne zapinju mnogo danas, uplatio sam 9.000 evra na Litvaniju."

SUMNJIVI PENALI

Jedan visoki funkcioner iz tadašnjeg vremena koji je želeo da ostane anoniman poručio je da je za Terzićeve mutne radnje saznao tek pre godinu dana.

- Ne znam da li se Terzić porukama hvalio šta je uradio, ali tačno je da je ta priča oko meča s Litvanijom došla do FSS. Konkretno, ja sam saznao od drugih ljudi iz saveza - tvrdi naš sagovornik.

Te kišne, hladne i vetrovite srede mnogo toga bilo je čudno u Marijampolju. Po teškom i natopljenom terenu bugarski sudija Anton Genov svirao je dva krajnje sumnjiva jedanaesterca za domaćina nakon navodnih prekršaja Subotića i Lukovića. Kalonas u 20 i Stankevičujus u 68. minutu pogađali su sa bele tačke, dok je gol za Srbiju bio delo Zorana Tošića.


 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading