Solskjer izaziva tektonske promene: Junajted dovodi zvezdu Barse!

Autor:

Sport

07.01.2019

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako se proteklih dana pisalo da Junajted ima druge mete, klubu sa "Old Traforda" su porasli apetiti i zainteresovani su za Brazilca Felipea Kutinja.

RepublikaFoto: instagram.com/phil.coutinho
Kutinjo na meti Junajteda

Dok fudbaleri Mančester junajteda treniraju na mini pripremama u kampu u Dubaiju, uprava kluba čini sve ne bi li možda već ove zime dovela veliko pojačanje.

Fudbaler Barselone je veoma tražen, a čini se da ni navijači Mančester junajteda ne bi imali ništa protiv njegovog dolaska, iako je ranije igrao u dresu rivala, ekipe Liverpula.

Kutinjo je pre godinu dana sa "Enfilda" otišao u redove Barselone za 130 miliona evra, ali čini se da nije uspeo da se nametne na "Kamp Nou". U poslednje tri utakmice igrao je veoma malo, gotovo ni celo jedno poluvreme. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Otuda, ne bi bilo iznenađenje da se odluči na odlazak iako ima ugovor sa prvakom Španije do leta 2023. godine. 

Junajted nije jedini koji je zainteresovan za brzonogog Brazilca. Veruje se da su u igri i Mančester siti, Čelsi i Pari Sen Žermen. Čelnici JUnajted asu navodno već kontaktirali Barselonu, ali problem bi mogla da bude visina transfera. 

Za očekivati je da ga Španciu ne bi pustili za manje od 100 miliona evra.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading