Bajern kaznio Riberija zbog ŠNICLE OD 1.200 EVRA!

Autor:

Sport

07.01.2019

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Bajern iz Minhena kaznio je novčano igrača Franka Riberija nakon što je na društvenim mrežama vređao svoje kritičare neprimerenim rečnikom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Frank Riberi

Riberi je ranije ove nedelje na svom Instagram profilu objavio video iz Dubaija u kojem se pohvalio kako uživa u jelu koje košta 1.200 evra - odresku umočenom u zlato.

Ubrzo su usledile kritike navijača koji su tu objavu Riberija okarakterisali kao "bahatom demonstracijom bogatstva".

Riberi je kritičarima, navijačima i novinarima, vrlo brzo odgovorio koristeći psovke i uvrede. 


- U 2019. se nećemo ustručavati. Počećemo s ljubomornim, mrziteljima, onima koji su rođeni zbog puknutog kondoma. J**** vam majke, babe i celo porodično stablo. Ništa vam ne dugujem, svoj uspeh dugujem jedino Bogu, sebi i onima koji su verovali u mene- napisao je Riberi. 

Sportski direktor Hasan Salihamidžić rekao je Riberi da je koristio reči koje su u Bajernu neprihvatljive i koje on kao uzor mnogima i igrač bavarskog kluba ne bi smeo da koristi. 

- Juče smo dugo razgovarali sa Riberijem. Rekao sam mu da će dobiti veliku kaznu koju je prihvatio- rekao je Salihamidžić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading