STOJKOVIĆ: Stigao sam nazad u moju porodicu

Autor: mozzartsport.com

Sport

15.08.2017

14:51 >> 14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Stojković i treći put u srpskom fudbalu, drugi put u Partizanu! Golman koga su navijači crno-belih obožavali, a protivnici mrzeli, vratio se u Humsku u čini se nikad boljem trenutku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stojković: Kad me je Partizan pozvao, dileme nije bilo

Ekipi Miroslava Đukića očajnički je potrebna sigurnost koju donosi kvalitetan golman, a Stojković to definitivno jeste, iako na klupskom nivou nije branio još od februara kad aje izgubio mesto među stativama u Notingem Forestu.

Ali naučio je Stojković da se nosi sa velikim očekivanjima, pa i stalnim osporavanjima...

- Tu sam da prvo pucate u mene ako nešto ne bude kako ne valja, mada se zaista nadam da toga neće biti - opušten je povratnik na Partizanovu gol liniju na zvaničnoj promociji u Humskoj.

- Drago mi je što sam se vratio u klub u kome su me svi želeli. Najbitnije mi da se osećam kao član porodice. I probaću da se odužim na najbolji mogući način, a to je igrama na terenu... Gledao sam napise, društvene mreže, svestan sam šta se očekuje od mene i uhvatio sam se toga - dodao je.

Da li je postojala i neka druga, inostrana opcija ili samo Partizan?

- Nije bilo druge opcije. Od odnog momenta kad sam čuo za želju kluba, želju navijača, kad su me označili kao metu jer su procenili da bih mogao da pomognem, prihvatio sam to oberučke.

Ono što je svakako najurgentnije pitanje za navijače jeste da li će Stojković biti na Partizanovom golu već u četvrtak protiv Videotona?

- Najbitnije je da se prođe Videoton, a da li ću ja da branim ili neko drugi to i nije pitanje za mene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading