Bivši kapiten Rada pred transferom karijere: VITAS USKORO U BRIŽU?

Sport

15.08.2017

14:36 >> 14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski štoper Uroš Vitas, koji je trenutno pod ugovorom sa belgijskim prvoligašem Mehelenom, nalazi se pred najvećim transferom karijere. Vitas, koji je ostao upamćen među domaćim ljubiteljima fudbala kao dugogodišnji štoper Rada, mogao bi uskoro da postane fudbaler Briža.

RepublikaFoto: fss.rs
Vitas (broj 20) će uskoro komandovati odbranom Briža

Standardni štoper belgijskog velikana Bjorn Engels je skoro završio posao sa italijanskom Sampdorijom i sigurno napušta ekipu. Vitas bi prema svim procenama bio idealna zamena. Međutim, Briž nije jedini belgijskih klub koji bi u svojim redovima rado video odličnog štopera koji sa Meheleom ima ugovor do juna 2019. godine.

U narednih nekoliko dana znaće se epilog čitave situacije a kao znak da će bivsi mladi reprezentacivac Srbije koji je prošle sezone postigao čak šest golova i bio korak do poziva selektora Slavoljuba Muslina, napustiti Mehelen je to što poslednje tri utakmice nije bio na terenu. Vitas je pre Mehelena proveo dve godine u Gentu gde je stigao iz redova „građevinara“ sa Banjice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading