ŠTA UČINI, CRNI MITRE? Srbin tragičar, Fulam ispao od niželigaša!

Autor:

Sport

06.01.2019

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Fulama poražena je od Oldama sa 2:1 u trećem kolu FA Kupa, tragičar meča bio je srpski fudbaler Aleksandar Mitrović koji je u 84. minutu ušao u igru i istog trenutka preuzeo odgovornost da šutira penal.

RepublikaFoto: twitter.com/FulhamFC
Aleksandar Mitrović

Pri izvođenju najstrože kazne Mitrović nije bio porecizan i tako je propustio šansu da ekipi sa Krejven Kotidža obezbedi plasman u naredno kolo.

Ubrzo je stigla kazna na drugoj strani, pošto je Leng četiri minuta kasnije postigao gol za 2:1 i veliku radost tima koji igra u četvrtom rangu engleskog takmičenja. 

Mitrović je na terenu proveo oko deset minuta i nažalost nije uspeo da donese trijumf klubu iz Londona. Ovo je najveća pobeda za Oldam u poslednjih nekoliko godina. 

Fudbaleri Mančester sitija ubedljivi su bili protiv Roterema, pošto su pred domaćom publikom slavili sa 7:0. "Građani" su izašli u punom sastavu protiv dosta slabijeg protivnika i očekivano su prošli dalje. 

U ostalim mečevima od 15 časova, Milvol je savladao Hal sa 2:1, Donkaster je na gostovanju bio bolji od Prestona, KPR je izbacio prvoplasiranu ekipu Čempionšipa Lids, Votford je savladao Vouking, dok je veliko iznenađenje napravila ekipa Barneta pobedivši Šefild junajted.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading