ZEMLJOTRES U MILANU: Inter sprema najvreliju zimu ikada, stiže kapitalac!

Autor:

Sport

06.01.2019

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Titula prvaka Evrope iz 2010. godine i smena generacija, pa i klupskog rukovodstva koja je Inter gurnula na ivici ambisa. Čini se da je slobodan pad prekinut pre no što se telo razbilo o kamenje, a vesti koje nam ovog januara stižu sa “Đuzepe Meace“ govore da bi Nerazuri mogli da od leta krenu u ubrzani uspon. Posle navodnog dogovora sa Dijegom Godinom – mada još nema potvrde da je štopera Atletika prihvatio da po isteku ugovora stigne u Milano – Interu su porasle ambicije, pa današnja Gazeta delo Sport piše o nekoliko zanimljivih planova.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Intera

Svakako najatraktivniji je onaj po kome bi ruku pod ruku sa Godinom na leto stigao i Arjen Roben. Tačno je da nije više onaj stari, ali ugovor sa Bajernom mu ističe i finansijski zalogaj ne bi bio posebno veliki, a Interu je to naročito bitno zbog finansija i Uefinog fer pleja. Pojedini mediji ovde čak ističu da se Roben sam ponudio Interu preko posrednika, iako se do sada verovalo da će se vratiti u matični Groningen i polako početi da se priprema za život posle fudbala. Inter bi ipak mogao da mu odloži odlazak u penziju.

Po istom principu – bez centa obeštećenja – Pjero Ausilio i Bebe Marota rado bi uzeli još nekoliko atraktivnih igrača. Recimo, neumornog vezistu Porta i meksičke reprezentacije Ektora Ereru, pa i tandem Mančester junajtedaAntonio Valensija/Mateo Darmijan.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Arjen Roben

Nisu baš igrači iz TOP klade, ili barem nisu više igrači iz TOP klase, ali bi svakako pojačali konkurenciju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading