KO JE VEĆI ŠMEKER? Jedan od najboljih fudbalera današnjice je isti Šekularac iz igračkih dana!

Autor:

Sport

05.01.2019

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre nekoliko godina su mnogi primetili neverovatnu sličnost između Dragoslava Šekularca i Kristijana Ronalda. Druga Zvezdina zvezda je šmekerski odgovorila na ove "glasine", kao i šta misli o Ronaldu kao igraču.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk/AP
Foto: Ilustracija

- Ronaldo me podseća na Boru Kostića. Kad god treba da da gol, da gol. Opasan je po gol, moderan igrač, ima onu svoju drskost i arogantnost, ali sa takvom lovom koju prima, ja bih bio još arogantniji- rekao je Šekularac.

A kada su Zvezdinoj legendi predočili da jedan od najboljih fudbalera sveta liči na njega, odgovor je bio šmekerski. Da li je bio u Portugaliji 1984. godine, u vreme kada se Kristijano rodio? 

- Nisam ja voleo ženske, nemojte tako, molim vas. Mene bije glas da sam bio ženskaroš, ali... - uz osmeh je odgovorio Šekularac, koji je važio za velikog šmekera i jednog od najpoželjnijih u Srbiji.

Fudbalsko umeće im je svakako zajedničko...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading