Mrkela o odlasku Degeneka i Borjana

Autor:

Sport

05.01.2019

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Mitar Mrkela u razgovoru za Sportski žurnal otkrio je da će klub uraditi sve da zadrži golmana Milana Borjana i defanzivca Miloša Degeneka.

RepublikaFoto: Starsport
Mitar Mrkela

Prodaja Degeneka Al Hilalu iz Saudijske Arabije za tri miliona evra bi predstavljala odličnu zaradu, ali bi trener Vladan Milojević ostao bez pouzdanog fudbalera u poslednjoj liniji tima.

- Bilo bi mi žao da nas napusti Degenek, uvek mi je krivo kad nam odlazi fudbaler. Tako sam se osećao kad je Radonjić prelazio u Olimpik, prethodno je mnogo pomogao da se plasiramo u Ligu šampiona. Takođe i kad su išli Boaći, Kanga... Videćemo šta će da se dogodi u Miloševom slučaju, sigurno je jedino da je sjajan igrač i momak, uklopio se brzo i postao baš ono što smo i hteli - rekao je Mrkela, a potom dodao da fudbaler ima otkupnu klauzulu u ugovoru.

- Postoji klauzulu od tri miliona evra u  njegoovm ugovoru.  Nije to mala cifra, da bismo brinuli zbog toga.

Rukovodstvo kluba iz Ljutice Bogdana ovih dana pregovara sa Milanom Borjanom oko produženja ugovora.

- Pokušaćemo da produžimo ugovor, zavisi od mnogo stvari. Crvena zvezda u pojedinim situacijama nije u situaciji da se takmiči finansijski sa mnogo moćnijim klubovima. Borjan je imao izvanrednu sezonu, logično je da ima interesovanja za njega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading