MADRIĐANI IZVUKLI IZ NAFTALINA: Mesiju 2009. ni javna opomena!

Autor: B92, Republika

Sport

15.08.2017

11:39 >> 14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Počelo je kao u bajci što se tiče navijača Real Madrida. U prvoj utakmici Superkupa Španije, na Nou Kampu savladana je Barselona 1:3. Šou Isku, Bejlu i ostalim "kraljevićima" ukrao je... pogađate? Naravno, Ronaldo!

RepublikaFoto: instagram.com/realmadrid
Radost igrača Reala

 

 

Portugalac je kažnjen sa pet mečeva suspenzije zbog odgurivanja sudije Rikarda de Burgosa koji mu je u kratkom intervalu pokazao dva žuta kartona.

Posle fantastičnog gola Kristijano je skinuo dres, što naravno "donosi" žuti karton.

 

 

Nekoliko minuta kasnije Ronaldo se našao u duelu sa Umtitijem, pao je u kaznenom prostoru a Burgosa je procenio da je najbolji igrač na svetu želeo da iscenira penal pa mu je pokazao drugi žuti karton, i put u svlačionicu.

 

 

Ronaldo nije mogao da veruje da napušta igru pre vremena pa je odgurnuo sudiju.

Taj njegov potez nalazi se u centru pažnje svetskih medija poslednjih nekoliko dana, a Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Španije odlučila je da ga suspenduje na pet mečeva, od mogućih dvanaest. 
Neki klub bi verovatno bio presrećan što najbolji igrač nije dobio maksimalnu suspenziju međutim, 'Kraljevski' klub će uputiti žalbu na ovakvu odluku, a u međuvremenu podseća članove komisije na situaciju sa 'El Clasica' 2009. godine, kada Argeninac za identičnu stvar nije dobio čak ni javnu opomenu, pošto se to tada nije smatralo 'agresivnim nasrtajem' na arbitra kao što je slučaj danas. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading