VEĆ IMAMO HEROJA GODINE: Umalo mu odsekli nogu, a tom istom nogom je dao dva komada Realu!

Autor:

Sport

04.01.2019

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Santi Kazorla, sjajni vezista Viljareala postigao je dva gola protiv Real Madrida i tako doneo bod svom klubu (2:2). Ali, on nije samo heroj ove utakmice, već životni heroj.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Santi Kazorla

Njegova karijera je bila obeležena povredama, međutim, on nije želeo da odustane. 

Zglob mu je stradao 2017. godine, u periodu dok je nosio dres Arsenala. Legendarni trener "tobdžija" Arsen Venger je tada izjavio "da je to najgora povreda koju je video u životu". Pored toga - nije ni lečena kako treba. Problem u oporavku je nastao kada je to povređeno mesto zahvatila gangrena, pa je malo falilo da mu amputiraju nogu.

Lekar mu je u tom trenutku rekao strašne vesti.

- Zglob izgleda katastrofalno, ako ikada šetate sa sinom po dvorištu, bićete srećan čovek. Možda ostanete i bez gležnja, bespomoćni smo - reči su lekara koje su isprva potpuno srušile svet Santija Kazorle.

Deo kože mu je presađen sa ruke na nogu što je bio jedan od načina da se zaleči rana.

Nije imao ni sreće jer mu je bakterija pojela osam centimetra Ahilove tetive, što je zapravo bilo znatno bolje od prve pretpostavke lekara. Najteža godina u karijeri mu je bez svake sumnje 2017. jer je veći deo godine proveo u krevetu oporavljajući se od brojnih povreda.

- U jednoj godini sam imao osam operacija. Počeo bih da igram jer su lekari tvrdili da je sve u redu. A onda bi se rana ponovo otvorila, pa inficirala... - prisetio se te teške 2017. godine Kazorla.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading