Marko Grujić napokon ponovo na terenu!

Autor:

Sport

04.01.2019

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Marko Grujić od početka sezone ima velikih problema sa povredama, a trener Herte je potvrdio kada će Srbin ponovo na teren.

RepublikaFoto: EPA
Marko Grujić

Marko je najpre povredio skočni zglob na desnoj nozi zbog čega je pauzirao oko dva meseca, a nedugo zatim je usledila i povreda druge noge, ovog puta na treningu. Trener Herte Pol Dardai je nedavno saoštio kada se navijači mogu nadati povratku ljubimca na teren.

Nedavno je protiv Ajntrahta postigao i prvenac (za pobedu od 1:0) u plavo-belom dresu, a taj trenutak je proglašen i za najlepši momenat decembra u Berlinu.

Od tada Grujića više nije bilo na terenu i neće ga biti skoro do kraja prvog meseca 2019. Neće konkurisati za sastav 20. januara protiv Nirnberga, ali bi mogao da nastupi protiv Šalkea pet dana kasnije. Ovo je potvrdio trener tima iz nemačke prestonice Pol Dardai.

- Nedelju dana pre meča sa Šalkeom je najranije kada možemo očekivati da vidimo Grujića u dresu - rekao je Dardai.

U nedelju 13. januara Hertu očekuje meč polufinala revijalnog "Telekom kupa" protiv Borusije iz Menhengladbaha, a meč će trajati 45 minuta. U drugom polufinalu će snage odmeriti Fortuna i Bajern iz Minhena.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading