(FOTO) HRVAT JE ZA SVE KRIV: Navijači Liverpula "razapeli" Lovrena, proteruju ga iz Liverpula!

Autor:

Sport

04.01.2019

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U utakmici sezone u Engleskoj sastala su se dva najbolja tima, a presudio je Dejan Lovren! Liverpul je doživeo prvi poraz u šampionatu ove sezone, a navijači "Redsa" smatraju da je glavni krivac za to hrvatski fudbaler, a složili bi se i fudbalski stručnjaci da je defanzivac Liverpula odigrao očajno.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dejan Lovren

Čovek koji je sebe nazvao najboljim defanzivcem sveta potrudio se da prvi dobije žuti karton na utakmici, potom je reakcijama nedostojnim mesta u timu pomogao šampionu kod oba gola, na kraju lansirao i kontru domaćina za definitivni kraj, a kada Rahim Sterling to nije pretvorio u pogodak, hrvatski štoper mu je namestio čistu šansu za 3:1 u nadoknadi vremena.

Navijači nemaju dilemu, glavni krivac za poraz je Hrvat Dejan Lovren. Zaista je bio katastrofalan na meču. Aguero je bio neuhvatljiv za njega, pravio je dosta grešaka, delovao je pogubljeno na terenu, a svojim očajnim potezima izludeo je i saigrače.

Hrvatski štoper se odman našao na žestokom udaru kritika. Navijači Liverpula su ga odmah "razapeli" na društvenim mrežama. Bukvalno se takmiče ko će ga više uvrediti. Svi su saglasni u tome da Lovrenu jednostavno nije mesto u Liverpulu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading