NA "MARAKANI" STREPE!

Autor: informer.rs

Sport

04.01.2019

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda bi posle Nenada Krstičića mogla da ostane i bez Miloša Degeneka koji je potvrdio je da pregovara sa predstavnicima Al Hilala i da će uskoro biti poznato da li će karijeru nastaviti u Saudijskoj Arabiji ili će ostati u redovima šampiona Srbije.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Miloš Degenek

Degenek se nalazi u Dubaiju, gde je sa reprezentacijom Australije na pripremama za Kup Azije. Predstavnici Al Hilala su došli na pregovore do Dubaija kako bi ubedili defanzivca Zvezde da se već ove zime preseli u Saudijsku Arabiju. U tome im pomaže i fudbaler Al Hilala Jaser al Šahrani.

Jasno je da sve zavisi od Degeneka, jer u ugovoru koji ima sa Crvenom zvezdom postoji klauzula prema kojoj defanzivac može da ode s "Marakane" ako neko plati obeštećenje od tri miliona evra. 

- Sada je sve na Degeneku. Kako on odluči, tako će i biti. Crvena zvezda se zbog otkupne klauzule ništa ne pita, a Degenek će verovatno pokušati da dogovori što bolje lične uslove. Da su u Zvezdi znali da će Miloš ovako odigrati, verovatno ne bi stavili klauzulu ili bi ona bila veća - kaže za "Informer" izvor iz Zvezde.

Momak poreklom iz Knina na "Marakani" ima godišnja primanja oko 300.000 evra i nema sumnje da će mu Al Hilal ponuditi više para. Reprezentativac Australije bi tako mogao da unovči odlične igre iz prethodnih šest meseci u dresu Crvene zvezde.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading