Italijani hoće da se reše Srbina!

Autor:

Sport

03.01.2019

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji reprezentativac Srbije muku muči sa povredama koje nikako da ga zaobiđu. Izgleda da su u italijanskom Kjevu odlučili da je dosta čekanja te da je pravo vreme da Srbin napusti klub i potraži novu sredinu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Filip Đorđević

Očekivanja su bila velika – učinak mršav! Kjevo iz Verone je u letnjem prelaznom roku izdvojio 700.000 evra kako bi iz Lacija angažovao nekadašnjeg reprezentativca Srbije Filipa Đorđevića. Verovalo se da će snažni napadač predvoditi napad Letećih Magaraca.

Međutim, brojne povrede izbacile su iz ritma Filipa Đorđevića. Trener Domeniko Di Karlo ga je tek sporadično koristio. Đorđević je u seriji A odigrao svega pet mečeva, bez postignutog gola. Lokalna štampa piše da bi srpski napadač vrlo lako mogao da promeni sredinu u zimskom prelaznom roku. Odnosno da će Kjevo pokušati da ga proda, bez obzira na dugoročan, trogodišnji ugovor.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading