Ponuda za Sergeja je na stolu!

Autor:

Sport

03.01.2019

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava italijanskog Milana uskoro bi trebalo da pošalje ponudu za srpskog reprezentativca i fudbalera Lacija Sergeja Milinković Savića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sergej Milinković Savić

U ovoj sezoni, očekivanja od Sergeja Milinković-Savića bila su velika, međutim, srpski vezista nije imao zapažen učinak koliko se očekivalo.

Uprkos tome, u poslednje vreme je počeo da hvata zalet i igra sve bolje. U Milanu veruju da će im Sergej doneti ono što im je potrebno u veznom redu, te italijanski mediji navode da iz uprave "rosonera" imaju spremnu ponudu.

Ona bi, prema pisanju italijanskih medija trebala da iznosi 79 miliona evra. Milanski gigant bi prvo platio devet miliona evra za pozajmicu Milinković Savića do kraja sezone, a potom bi otkup od dodatnih 70 miliona evra bio obavezan. Ta svota novca bi se isplaćivala na rate u periodu od tri godine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Iako je ponuda primamljiva, uprava Lacija ne želi da pusti Sergeja ove zime iz više razloga. Prvi je jer imaju nameru da se plasiraju u Ligu šampiona i smatraju da im je Sergej u tom pohodu prekopotreban. Drugi je taj što ne žele da pojačavaju ljutog rivala u ovom trenutku.

Milan zbog finansijskog fer-pleja i ,"ukora" koji su dobili od Evropske kuće fudbala nema mogućnost da otkupi Sergeja odmah, što takođe ne odgovara upravi ,"nebeskoplavih", ali i pored toga, dogovor može da bude postignut, iako su šanse za njegovu realizaciju male.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading