Stojković ponovo "zapalio" Srbiju!

Autor:

Sport

03.01.2019

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman Partizana Vladimir Stojković ponovo je uzburkao Srbiju izjavom da ga najvatreniji navijači Crvene zvezde i posle toliko godina mrze jer ne mogu da prebole što je klub sa "Marakane" pustio njihovog najboljeg vojnika.

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Stojković

Kako je više puta isticao, Stojković je na leto 2010. godine pre nego što je prešao u Partizan obavio nekoliko razgovora za Zvezdinim čelnicima, ali oni nisu hteli ni da čuju da ga vrate, što su u Humskoj iskoristili da naprave odličujući korak u vezi sa agažmanom reprezentativnog golmana.

- Pre povratka u Srbiju, prirodno, bio sam u kontaktu sa čelnicima Crvene zezde. Triput sam ih pitao da me angažuju i plate, makar na šest meseci. Koristili su glupe izgovore, u stilu "ne, previše si dobar za nas" samo da bi me odvratili od te ideje, da bi se sve završilo njihovim "ne" - izjavio je Stojković u intervjuu za francuski portal "So Foot".

Sada već bivši reprezentativac Srbije naveo je da je nakon toga imao dve opcije - da završi karijeru ili da pređe u Partizan. Učinio je ovo drugo, a ističe šta je razlog zbog čega i posle osam godina nije zaboravljen od Zvezdinih pristalica, već je i dalje prisutna mržnja prema njemu.

RepublikaFoto: Starsport

-  Osam godina posle svega što se desilo u Đenovi, da su me poništili kao nulu svi bi me zaboravili, niko me ne bi pominjao. A to što i posle toliko vremena pričaju i dalje o meni, sa još većom mržnjom, to je zato što znaju da im je klub pustio najboljeg vojnika. Mislim da zbog toga i dan danas žale - rekao je Stojković i rekao da ga u Humskoj niko nije dočekao raširenih ruku, već je morao na svakoj utakmici da se dokazuje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading