RAT ZA TITULU!

Autor:

Sport

03.01.2019

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tek što smo zakoračili u 2019. godinu, a već 3. januara Englezi nam serviraju fudbalsku poslasticu i to kakvu! Udariće večeras (21.00, Sportklub) na Etihadu Mančester siti na Liverpul, sudar dva najozbiljnija kandidata za titulu Premijer lige. I upravo bi taj okršaj mogao da donese odgovor na pitanje da li će "redsi" prvi put od 1990. biti šampioni ili će "građani", koji trenutno imaju minus sedam u odnosu na Liverpul, odbraniti tron.

RepublikaFoto: twitter.com/lfc
Jirgen Klop

Prethodni put ispaljivali su ćorke, bitka na Enfildu protekla je bez pobednika (0:0), pa je sada teško poverovati u takav scenario.

- Igramo protiv najbolje ekipe na svetu. U strašnoj su formi i neverovatno igraju ove sezone. Da smo prosuli bodove protiv Sautemptona trka za titulu bila bi gotova, ovako smo ostali u igri - rekao je trener Sitija Pep Gvardiola.

Jirgen Klop nije "progutao" priču o najboljem timu, već je nastavio psihološki rat sa Špancem, protiv kog ima pozitivan skor u međusobnim duelima i čak osam pobeda na 15 mečeva.

- Nisam najpametnija osoba na svetu, ali ni idot. Nije bitno koliko bodova imate u decembru ili januaru jer gostujemo Mančester sitiju. Bitno je da smo spremni za izazov - poručio je Nemac.

BROJKE: Jednu pobedu u prethodnih 12 mečeva ima Siti protiv Liverpula u svim takmičenjima

7 bodova prednosti imaju "redsi" u odnosu na trećeplasirane "građane"

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading