DOGOVOR JE BLIZU: Zvezda ostaje bez prvotimca!

Autor:

Sport

02.01.2019

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Crvene zvezde nakon Nenada Krstičića i Nemanje Milića, mogla bi da ostane bez još jednog bitnog šrafa u mašineriji Vladana Milojevića. Sudeći prema poslednjim informacijama, dogovor je nikad bliži, ali bi crveno-beli mogli i da ozbiljno zarade.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Respektabilni fudbalski blog "Adhaaf" piše da se Miloš Degenek sastao sa predstavnicima Al Hilala u Dubaiju u utorak. Na društvenim mrežama se pojavio video na kom se vidi kako je Degenek u šopingu sa defanzivcem Al Hilala Jaserom Al Šahranijem.

Degenek je tom prilikom upitan da li će potpisati za Al Hilal, a odgovor je bio "Ništa nije gotovo, ali videćemo".

oliko je Degenek bitan za igru crveno-belih najbolje govori podatak da je bio najstandardniji igrač Zvezde prethodne jeseni. Odigrao je 33 utakmice u svim takmičenjima (od mogućih 37), ukupno proveo na terenu 2.937 minuta i bio jedan od najboljih pojedinaca tima. 

Podsetićemo vas da Vujadin Savić ima ponudu Trabzona.

Dobre igre Zvezdine defanzive očigledno su privukle mnogo pažnje, tako da će crveno-beli biti pred izazovom da sačuvaju nosioce igre ove zime. Posebno pred naletom inostranih klubova velike platežne moći.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading