Kada mama kaže Čelsi: Onda je Čelsi

Autor:

Sport

02.01.2019

21:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezista Čelsija Žoržinjo ponovo je govorio o odluci da prošlog leta iz Napolija pređe u Čelsi, a ne u Mančester siti, i tom prilikom istakao da je veliki uticaj na nju imala njegova majka.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Čelsi

Brazilac sa italijanskim pasošem je u prošlom prelaznom roku imao praktično dogovoren prelazak u Siti, ali je u poslednjem trenutku došlo do promene plana, pa se zajedno sa trenerom Mauricijom Sarijem iz Napulja preselio u London.

- Moja majka je imala veliki uticaj na dolazak u Čelsi. Pre svake odluke razgovaram sa njom i tražim savet. Tako je bilo i ovoga puta. Bila je uz mene kad sam se odlučio za Čelsi - izjavio je Žoržinjo i dodao:

- Mnoge stvari su se događale tada, ali mislim da sam doneo pravu odluku. Veoma sam srećan u Londonu i mnogo mi je lakše uz Sarija. Znamo se, radili smo zajedno, i savršeno mi je jasno šta želi od mene na terenu.

Plavci se posle 20 kola nalaze na četvrtom mestu na tabeli Premijer lige sa 43 boda. U sredu od 20.45 dočekuju Sautempton.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading