TERZA TERA "ORLOVE" SA MARAKANE!

Autor:

Sport

15.08.2017

06:00 >> 16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako bi dokazao da je gazda u Ljutice Bogdana, funkcioner crveno-belih odlučio da menja travu baš uoči duela između Srbije i Moldavije u kvalifikacijama za SP

RepublikaFoto: Tanjug
Zbog njegovog hira ispašta reprezentacija

Generalnom direktoru Crvene zvezde Zvezdanu Terziću ništa nije sveto, pa ni fudbalska reprezentacija Srbije, koja posle sedam godina lutanja konačno ima šansu da se plasira na Svetsko prvenstvo! Naime, bahati funkcioner crveno-belih odlučio je da protera "orlove" sa Marakane, i to izigravajući šerifa koji kao da u svom vlasništvu ima najveći srpski stadion.

150.000 evra košta rekonstrukcija terena na Marakani

LIČNI SUKOB

Svako ko je i krajičkom oka bacio pogled na mečeve Crvene zvezde na domaćem terenu mogao je da primeti da se teren nalazi u katastrofalnom stanju i da više podseća na oranicu nego na podlogu na kojoj bi trebalo da se igraju ozbiljne fudbalske utakmice. Preporođena Srbija, pod komandom selektora Slavoljuba Muslina, 2. septembra će dočekati Moldaviju u Beogradu, a gotovo je izvesno da će se taj meč igrati u Humskoj, na stadionu Partizana, jer je Terzić baš termin reprezentativne pauze odabrao za rekonstrukciju terena. To je učinio isključivo zbog ličnog sukoba koji ima sa predsednikom FSS Slavišom Kokezom.

- Terzić je zbog ličnog sukoba koji ima sa Kokezom odlučio da otera reprezentaciju sa Marakane. Valjda je želeo da dokaže da je on gazda na tom stadionu. Zbog svega će ispaštati nacionalni tim, koji neće moći da dočeka Moldaviju u Ljutice Bogdana kao što je to bio slučaj na dosadašnjim utakmicama kvalifikacija za Mundijal protiv Irske, Austrije i Velsa - kaže naš dobro obavešteni sagovornik.

TRENER KUKAO

Nije pomoglo ni to što se trener Crvene zvezde Vladan Milojević žalio na užasno stanje terena posle pobede nad Bačkom (3:1) u 5. kolu Superlige. Terzić je svesno rizikovao mogućnost da se neko od fudbalera crveno-belih povredi na oranici Marakane. Interesantno je da je FSS čak obezbedio novac (oko 150.000 evra) za rekonstrukciju terena, ali da je iz Ljutice Bogdana stizao odgovor da ne postoji termin da se taj posao obavi.
- Ljudi iz FSS su učinili sve da se Marakana osposobi za duel protiv Moldavaca, ali je iz Zvezde stigao odgovor da ne postoje termini zbog evropskih kvalifikacija - ističe naš sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading