Milan novi Ljajićev klub?

Autor:

Sport

31.12.2018

21:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan nije uspeo da dovede Mjuriela, Kolumbijac je dao reč Fiorentini, možda se sada i kaje, ali ga u sredu očekuju u Toskani da potpiše ugovor.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Adem Ljajić

Leonardo navodno ima tri solucije, kako bi Iguainu koji će ostati, i Kutroneu, pridodao još jednog ofanzivca.

Razmišlja o Marku Pjaci koji se nije pokazao u Firenci gde je na pozajmici iz Juventusa, povratku Kevina Prinsa Boatenga koji bi treći put obukao dres Milana, ali i Ademu Ljajići.

Naime, Bešiktaš nema novac za obavezan otkup Srbina, moglo bi da dođe do tužbe, Torino ne želi da vrati Ljajića, a Milan bi mogao da preuzme obaveze prema srpskom reprezentativcu.

Oni bi plaćali Ljaju do leta, a onda ga eventualno otkupili, Bešiktaš bi pre toga morao sa Torinom da reši svoje nesuglasice koje se ne tiču "Rosonera".


Adem Ljajić je bio na meti Milana pre nekoliko godina, Fiorentina je Galijaniju tražila 13 miliona evra, nije bilo ništa od transfera, na kraju je godinu dana kasnije završio u Interu, pa je prodat Romi. Do prošlog leta, od kada je otišao iz Partizana nije napuštao Italiju, imao je ponude iz Španije i Nemačke, sada bi iz Turske u Italiju i to u dres večitog Interovog rivala, Milana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading