PARTIZAN JE FAMILIJA: Stojke još jednom udario na Zvezdu!

Autor:

Sport

31.12.2018

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Stojković je još jednom rešio da uzburka strasti... Golman Partizana napravio je paralelu i razliku između crno-belih i Crvene zvezde.

RepublikaFoto: Starsport

- Posle godinu dana sam video i shvatio sve. Partizan je mnogo familijarniji unutra od Zvezde. Dešavalo se da nas po 10-15 ne izlazi iz hotela dva dana, iako smo slobodni. Igrali smo karte, zuce...U Zvezdi bi za sve neko hteo da te ima u šaci, postojali su nekakvi poluklanovi - rekao je Stojković za "Novosti".

Iskusni golman ističe da se više nikome neće izvinjavati.

- Prvih šest meseci se nisam ni kretao. Nekih godinu i po dana sam se držao odluke da ne reagujem, da trpim sve, a onda sam prelomio da je dosta. Uvek sam bio ljubazan i gledao da nikoga ne uvredim, a često sam dolazio kući sa osušenom pljuvačkom na jakni. Gazili su me onako u prolazu, pa se ja izvinim zbog toga. Sve se otelo kontroli i nije se smanjivalo sa prolaskom vremena - prisetio se za Novosti Stojković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading