Mislili ste da je gotovo? E pa, nije: Nastavlja se špansko-francuska sapunica!

Autor:

Sport

30.12.2018

21:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgledalo je da je posao završen, čak su bile objavljene i sume iz ugovora, ali onda je Barselona jednim potezom precrtala sve što se ovih dana pisalo o sudbini Adrijena Rabioa!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Barselona

Potpuno iznenada Barselona se oglasila povodom sve glasnijih priča da će Rabiokarijeru nastaviti u srcu Katalonije, a u zvaničnom saopštenju na klupskom sajtu demantovano je da je uopšte bilo ozbiljnih kontakta sa francuskim vezistom.

- Fudbalski klub Barselona želeo bi da saopšti da priče iz Francuske o dovođenju fudbalera Pari Sen Žermena nisu istinite i da nije prekršeno nikakvo pravilo. Jedine kontakte koje je Barselona imala poslednjih meseci desili su se u avgustu i pre sedam dana. I tada je Barselona prvo stupila u kontakt sa sportskim sektorom Pari Sen Žermena,  kako bi izrazila svoju želju za igračem. Barselona je uvek želela da radi po pravilniku i potpuno transparentno sa Pari Sen Žermenom ili bilo kojim drugim klubom. Barselona odbacuje priče da ima bilo kakav dogovor sa Adrijenom Rabioom - stoji u saopštenju.

Barselona ovim potezom želi da opere ruke i praktično se ogradi od potencijalnih optužbi da je na nezakonit način dobila naklonost igrača koji je pod važećim ugovorom sa drugim klubom, a bez dozvole druge strane.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Adrijen Rabio

Podsetimo, Rabiou ugovor sa Pari Sen Žermenom ističe na leto, ali će Barselona tek od 1. januara moći da razgovara sa njim bez odobrenja francuskog kluba. U suprotnom, Barsa bi mogla da se nađe u ozbiljnom problemu, što bi dovelo do ozbiljne novčane kazne, a potencijalno i zatvaranja vrata za registraciju novih igrača, što je klub već jednom proživeo. Bilo je to u 2015. godini, upravo zbog malverzacija u transferima sa mladim igračima. Tada je Barseloni bilo zabranjeno da registruje novajlije do januara 2016.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading