ANRI SIPA POHVALE ZA SRPSKOG ASA: Mančester deluje perfektno sa Matićem!

Autor: blicsport.rs

Sport

14.08.2017

13:50 >> 13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih francuskih fudbalera svih vremena, Tijeri Anri, svojevremeno as Premijer lige u dresu Arsenala, ima veoma visoko mišljenje o Nemanji Matiću.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Anri: Junajted sa Matićem dobio brzinu i snagu

To mišljenje je dodatno izgradio gledajući kako je Matić dirigovao igrom Mančester junajteda u pobedi nad Vest Hemom od 4:0 u prvom kolu Premijer lige.

- U Junajtedu sada postoje i brzina i snaga, otuda i činjenica da se mreža rivala tresla. To je nešto što je ekipi nedostajalo prošle godine. Lukaku je odigrao izvrsno, Nemanja Matić takođe, a Rašford je sve vreme bio pretnja po Vest Hem. Onda uđe Marsijal, sa snažnom željom, i odmah krene pravo na Pabla Zabaletu. To nije nešto što sam viđao prošle sezone. I Pogba se upisao u listu strelaca, a kada imate Marsijala koji ulazi sa klupe i uvećava vaterenu moć, kada imate snagu, sa Matićem koji komanduje veznim redom, onda je Junajted nestvaran - poručio je Anri za "Skaj sports".

Podsetimo, Nemanja Matić je toliko dobro odigrao protiv "čekićara" da je ubedljivo pobedio u izboru za najboljeg igrača utakmice, a potom je i imao neobičnu posetu - pravo iz TV serije "Igra prestola".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading