RANIJERI: Hteo sam da ga ubijem

Autor:

Sport

29.12.2018

20:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Fulama Klaudio Ranijeri kaže da je Abubakar Kamara na svoju ruku šutirao penal i da može da zahvali Aleksandru Mitroviću što mu je "spasao život".

RepublikaFoto: youtube.com/Football TV
Klaudio Ranijeri

Fulam je pobedio Hadersfild sa 1:0 u meču 20. kola Premijer lige, jedini strelac je bio upravo srpski igrač u 91. minutu, ali je Fulam mogao do prednosti i pre toga.

Kris Louv je u 82. minutu igrao rukom u svom šesnaestercu, sudija je dosudio penal, a usledila je rasprava između Mitrovića i Kamare ko će ga izvesti.

Šutirao ga je Kamara i promašio.


- Bilo je neverovatno. Nismo mogli ni da sanjamo ovakav ishod da damo gol u poslednjim momentima utakmice. Važno za nas, tim pre što je prvo poluvreme bilo vrlo teško za nas. Nismo im dali mnogo šansi, ali nismo probijali ni njihovu sredinu terena zbog presinga i izgubili smo mnogo lopti. Drugo poluvreme je bilo mnogo bolje, sa Kernijem kao kreatorom igre - rekao je Ranijeri posle utakmice za BBC. 

Ishod je mogao da bude i sasvim drugačiji, a nepromišljenost ili prevelika Abubakara Kamare da postigne gol iz penala, mogla je da košta celu ekipu. 

Ranijeri je sugerisao svom igraču da prepusti penal Aleksandru Mitroviću.

- Rekao sam mu da ostavi loptu Mitroviću jer je Mitrović čovek koji šutira penale i neverovatno je to što je uradio. Nije ispoštovao mene, saigrače klub i publiku. Pričao sam sa njim i to nije bilo dobro. Kada je promašio penal, hteo sam da ga "ubijem", to je normalno. Šutirao je prošli penal samo zato što nije bilo Mitrovića i sada je hteo to isto - kaže Ranijeri. 

Mitrović je potom ipak "spasao život" Kamari.

- Odlična lopta Sesenjona, gledao je da Mitrović ne uđe u ofsajd i poslao precizno dodavanje. Hteo sam i njega da zamenim na poluvremenu, ali nisam zbog povreda i nisam menjao tri čoveka već do početka drugog poluvremena - kaže Ranijeri koji poručuje da njegov tim mora da nastavi da igra ovako.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading