OBRADOVIĆ: Sanjam Anderlht, Partizan da bude strpljiv

Autor:

Sport

29.12.2018

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Obradović, levi bek Anderlehta, nada se novoj prilicu nakon promena u klubu, ali ne negira da je u kontaktu sa Partizanom.

Ivan Obradović

Status 30-godišnjeg levog beka popravio se nakon reorganizacije kluba, Anderleht su napustili trener Hajn Vanhecebruk i sportski direktor Luk Dovro.

Srbin, koji je bio u drugom planu, sada se nada prilici kakvu nije imao u drugoj polovini 2018.

- Nadam se novoj šansi u novoj godini. Posle odlaska Hejna Vanhecebruka sanjam o budućnosti u dresu Anderlehta i nadam se da novi sportski direktor Frank Arnesen i sledeći trener veruju u mene, iako sve u fudbalu može brzo da se promeni. Ostalo mi je još samo šest meseci ugovora sa Anderlehtom, a sa Partizanom sam u pregovorima od septembra. Zahvalan sam što me u Humskoj žele, međutim, moraju da budu strpljivi. Moram prvo da vidim šta će se desiti sa sadašnjim klubom - kazao je Obradović za belgijske medije.

Iza Obradovića je težak period, izbačen je iz prvog tima, morao je čak i da trenira sa B timom. 

- Vanhecebruk je dobar strateg, ali odnosi sa igračima nisu bili valjani, nije razgovarao sa nama, posebno ne sa mnom. Nemam pojma što sam sklonjen. Nikad nisam dobio objašnjenje. Nadam se da će mi Hajn jednog dana reći šta je bilo po sredi, jer zaslužujem, iako u ovom trenutku ni meni dosta toga nije jasno. Smatram da je odluka o prekomandi u B tim bila 50 odsto odluka trenera, a 50 odsto Luka Dovroa. Nagađam, jer ni sa doskorašnjim sportskim direktorom nisam konkretno razgovarao na tu temu - kazao je srpski defanzivac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading