OVO JE OBELEŽILO 2018. GODINU - Mitar se opet setio Briha, penala, i rvačkog zahvata

Autor: Tanjug

Sport

29.12.2018

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija se u 2018. godini vratila među najbolje fudbalske reprezentacije sveta, učešće na Mundijalu u Rusiji samo po sebi se može nazvati uspehom, ali je utisak da se moglo više.

RepublikaFoto: Starsport

Ima razloga koji se mogu nazvati "višom silom", kao što je arbitraža Nemca Feliksa Briha na "nesrećno i nespretno" izgubljenoj utakmici protiv Švajcarske sa 2:1.

Iako je mnogima unapred bilo čudno što Nemac sudi utakmicu protiv Švajcarske, tek ne terenu se videlo koliko nešto nije u redu, a kulminacija svega bio je nedosuđeni penal nad Aleksandrom Mitrovićem, pri rezultatu 1:1, za koji je čak i prvi čovek Uefe Aleksandar Čeferin rekao da je to primer zbog kojeg je potrebno uvesti VAR tehnologiju.


- Lepa su sećanja na Mundijal, iako ostaje žal i gorak ukus za mečom protiv Švajcarske, desile su se stvari koje nije trebalo da se desi. Mogli smo više da napravimo u Rusiji. Zameram Brihu što nije svirao penal. Situacija je bila čista, a ne ''mogao je ili ne''... Ceo stadion i svet je video šta se desilo, samo on nije i to mu nije prvi put. Ipak, to je fudbal i prošlo je. Gledao sam tu situaciju milijardu puta. Bilo je nemoguće da svira kontrafaul i meni žuti karton, a nisam bio u situaciji ni da pipnem loptu. Čak bi i u rvanju bio neki prekršaj - opisao je Tanjugu Mitrović situaciju u kojoj su ga zajednički oborili Stefan Lihštajner i Fabijen Šar, a Brih samo odmahnuo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading