Ronaldo koristi svoj uticaj i pažnju za više nego važnu stvar

Autor:

Sport

27.12.2018

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo zatražio je edukaciju i poštovanje pošto je fudbaler Napolija Kalidu Kulibali bio meta rasističkih uvreda na utakmici sa Interom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

Navijači "nerazura" su Kulibalija vređali majmunskim povicima, a utakmicu nije završio zbog druge javne opomene koju je dobio u 80. minutu. Napolitanci su na kraju poraženi rezultatom 1:0 golom Lautara Martinesa u nadoknadi vremena, pošto su meč završili sa devetoricom igrača.

- Uvek želim edukaciju i poštovanje, kako u životu, tako i fudbalu. Nema mesta za rasizam ili bilo kakve uvrede i diskrimaciju - istakao je Ronaldo.

Kulibali će zbog isključenja propustiti naredne dve utakmice, isto kao i Lorenco Insinje, koji je zaradio crveni karton tri minuta posle pobedonosnog pogotka Intera. 


Susret između Intera i Napolija obeležili su sukobi navijača, postojala je mogućnost da Serija A bude suspendovana za vikend, ali je ona odbačena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading