IZGLEDA DA JE GOTOVO: Kapiten Zvezde ide sa "Marakane" na rate!

Autor:

Sport

27.12.2018

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Crvene zvezde Vujadin Savić po svoj prilici karijeru definitivno nastavlja na obali Crnog mora. Savić je nadomak potpisa za Trabzon i praktično je samo pitanje momenta kada će transfer biti sklopljen.

RepublikaFoto: Starsport
Vujadin Savić na meču protiv PSŽ

Iz medija bliskih turskom klubu stižu informacije da je transfer indirektno potvrdio i prvi čovek kluba Ahmet Araoglu, koji je rekao tokom zime biti zanimljivih dolazaka.

Crvenoj zvezdi bi na ime obeštećenja trebalo da legne 1.000.000 evra. Ono što turskimediji dodaju jeste da će ta suma novca biti isplaćena u čak 12 rata.

Turci kažu da će plata iznositi 500.000 evra godišnje, bez bonusa. Ističe se da je dogovor sa Savićem već je postignut, a navodno je Crvena zvezda pružila ruku i za formulu isplate obeštećenja.

Savićev drugi boravak u Crvenoj zvezdi završiće se mnogo bolje nego prvi. Sa osvojenom šampionskom titulom i nastupima u grupnoj fazi Lige Evrope i Lige šampiona. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading