"UZELI SMO KEŠ, LEO NAS NE ZANIMA"

Autor:

Sport

13.08.2017

11:03 >> 11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emitovanje latino serije "Leo i Partizan" završeno je i neće biti snimane nove epizode, tvrdi Ivica Iliev. Crno-beli su prodali Brazilca Al Ahliju za obeštećenje od 4.000.000 miliona evra, a onda se pojavila informacija da Leo nije izdejstvovao svoju obećanu godišnju platu od 2,2 miliona evra, zbog čega ne želi u Saudijsku Arabiju. Zbog toga su svi pomislili da se vraća u Humsku, ali takvu mogućnost u korenu saseca sportski direktor "parnog valjka".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Leonardo više neće nositi crno-beli dres

DIVAN ODNOS

-  Mi smo potpisali ugovor, on je potpisao sa Al Ahlijem. Imamo divan odnos sa tim klubom. Otišao je u Saudijsku Arabiju, a mi smo dobili 4.000.000 evra obeštećenja. Tu se za nas priča sa Leonardom završila. On nas više ne zanima, nemamo više ništa sa njim. Šta se posle desilo, da li je dogovorio svoje uslove i da li ih je dobio, ili da li je prošao lekarske preglede, stvarno nije naš problem. U Partizan se ne vraća. Niti o tome razmišljamo niti smo razgovarali na tu temu jer Leonardo ima klub - izričit je Iliev.

24 gola postigao Leonardo prošle sezone za Partizan

SAMO ON ZNA

Partizan je u petak trebalo da u Saudijsku Arabiju pošalje i licencu za Lea kako bi mogao da nastupa za novi tim. Međutim, u javnosti se pojavila informacija da je nestašni Brazilac, koji je i tokom boravka u Srbiji često pravio probleme, izvoljevao i kasnio na pripreme, već kupio kartu za Beograd i da se vraća među crno-bele. Sportski direktor Partizana ne zna ništa o tome.

- Stvarno ne znam da li se vraća u Srbiju. Morate to njega da pitate, to samo on zna. A i zašto bi me to zanimalo. Leonardo može da radi šta hoće privatno, sa Partizanom je završio. Imamo svoje igrače kojima smo posvećeni - dodao je Iliev.

Kad je teško - Stojke!

Filip Kljajić posle skupih grešaka više neće stajati na golu Partizana, a ako je verovati čaršijskim pričama, među stative "parnog valjka" će ponovo Vladimir Stojković. Crno-beli očigledno ne žele ništa da prepuste slučaju pred važan dvomeč sa Videotonom u plej-ofu Lige Evrope, pa su se okrenuli reprezentativnom čuvaru mreže koji je završio u Notingem forestu iako ima ugovor na još godinu dana, pa najverovatnije stiže na pozajmicu. Do zaključenja ovog broja zvaničnih potvrda nije bilo, ali bi Stojke navodno trebalo da bude u pogonu za meč u četvrtak. Jedini pisani trag o njegovom povratku u Humsku za sada je podatak na Vikipediji, u odeljku koji je njegov trenutni klub.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading