DOGOVOR JE POSTIGNUT: Napadač se seli u Borisov, evo koliko pripada Zvezdi…

Autor:

Sport

26.12.2018

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krilni fudbaler Crvene zvezde Nemanja Milić za vikend bi trebalo da otputuje u Belorusiju i obavi lekarske preglede pre potpisivanja trogodišnjeg ugovora sa BATE Borisovim.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Nemanja Milić

Priča koja je bila aktuelna tokom letnjeg prelaznog roka dobiće konačan epilog na januarskoj transfer pijaci.

Bivši fudbaler Spartaka letos je odbio BATE, nije bio zadovoljan platom, a očito je verovao da će dobiti više minuta u Zvezdi. Usledio je šok, izostanak sa liste licenciranih za Ligu šampiona čime je Miliću dat jasan signal da će u januaru morati da traži novu sredinu.

Šampion Belorusije ostao je pri letošnjoj ponudi. Crvena zvezda bi trebalo da zaradi 300.000 evra na ime transfera Nemanje Milića, a pretpostavlja se da je ovoga puta sam igrač dobio nešto bolje finansijske uslove.


BATE je nakon odbrrane titule u Belorusiji krenuo u veliko spremanje tima. Klub su u prethodnih mesec dana napustili Nemanja Milunović (Crvena zvezda), Luvaga Kizito (Poli Laši), Nikolaj Signevič (Ferencvaroš) i Denis Poljakov (Ural).

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading