SPREMA SE "NAJVRELIJA" ZIMA IKADA: Nejmar napušta PSŽ?

Autor:

Sport

25.12.2018

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rastanak Nejmara i Barselone se nije završio u prijateljskom tonu, sam Brazilac je forsirao transfer . neki su procenili da želi da se osamostali i bori za Zlatnu loptu, pored Mesija je to bilo jednostavno nemoguće.

RepublikaFoto: Starsport
Nejmar


Sada stižu drugačije informacije, Brazilac je uvek rado viđen gost kada god zakorači u prostorije kluba sa Kamp Noua, a posećivao je često španski klub od odlaska prošle godine. Neki od njegovih saigrača iz reprezentacije pričali su o tome da se pokajao što je napuštao Barsu.

Ono što je usijalo stvari jeste navodni prećutni dogovor između igrača i katarskog vlasnika francuskog kluba Nasera Al-Kelaifia po kojem Brazilac može napustiti tim po završetku sledeće sezone ali za iznos preko 200 miliona evra, koliko su u njega i uložili.

Francuski novinari tvrde da je Nejmarov tim u maltene svakodnevnom kontaktu sa ljudima iz Barse, te da bi Katalonci mogli da ga vrate narednog leta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading