PRVI ODLAZAK SA "MARAKANE": Poznati svi detalji novog ugovora, zaradila i Zvezda!

Autor:

Sport

25.12.2018

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Krstičić će postati igrač AEK-a posle Božića u Grčkoj i do Nove godine bi trebalo da potpiše ugovor sa atinskim žuto-crnima.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Krstičić je praktično dogovorio sve detalje oko prelaska u AEK. Čeka se još samo da li će dobiti bonus za potpis ugovora, saznaje MOZZART Sport. On je sa grčkim šampionom dogovorio predugovor na tri godine koji počinje od 1. jula naredne godine. U prvoj sezoni će mu pripasti 600.000 evra, u drugoj 650.000, a u trećoj 750.000 evra.

Međutim, AEK radi na tome da transfer bude realizovan već sada jer im je igrač preko potreban. Dogovor sa Crvenom zvezdom već imaju. Crveno-belima će pripasti obeštećenje od pola miliona evra. Tačnije, to je fiksna otkupna klauzula koja stoji u Krstičićevom ugovoru i nije bilo mogućnosti da srpski šampion zaradi više novca.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Nenad Krstičić

- Krstičić je jako dobar i koristan igrač. Sjajna je ličnost i porodičan čovek. Na terenu pokriva prostor izmeđ dva šesanesterca, ima sjajan prvi pas i osećaj kada da napadne. Ne krije se u teškim situacijama, što je pokazao u mečevima Lige šampiona. Pametno se kreće i koristi mane u igri protivnika. Iskusan je i sjajno čita igru u obe faze - rekao je Zvezdina napadač El Fardu Ben za grčke medije.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading