Vojvodina najurila svog golmana

Autor: mondo.rs

Sport

11.08.2017

16:04 >> 17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman Marko Kordić (22) više neće nositi dres novosadske Vojvodine.

RepublikaFoto: Tanjug
Kordić (žuti dres) više neće braniti gol Vojvodine

Crnogorski golman bio je standardan kod Nenada Lalatovića, ali nakon manje povrede i odličnih nastupa Emila Rockova, još uvek nesavladanog ovog leta u Superligi, on je bivao sve dalji od mesta među stativama, pa i na klupi, da na kraju ne bi bio ni licenciran za sezonu 17/18.

"Iz unutrašnjih razloga", kako je to Vanić na današnjoj konferenciji pred meč sa Partizanom rekao, odlučeno je da on potraži novu sredinu gde će dobiti šansu da brani.

Osim njega, Vojvodinu je ovog leta raskinula ugovore sa još osam fudbalera, a to su: Nikola Trujić, Nikola Kovačević, Nikola Aksentijević, Uroš Stamenić, Milan Bubalo, Filip Knežević, Mario Maslać i Emir Lotinac, dok se čeka rasplet oko mladog Petra Mićina koji je zatražio raskid stipendijskog ugovora.


Ugovori su istekli Darku Puškariću, Aleksandru Paločeviću i Siniši Babiću, u ekipu Bačke je prešao Milan Spremo, dok je još nerazjašnjena saga oko transfera Dejana Melega u Kajzeri.

Ostaje i da se vidi šta će se desiti sa Stefanom Cebarom koji, za sada, nije licenciran za Superligu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading