Real daje dvojicu za Azara!

Autor:

Sport

25.12.2018

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Real nije uspeo da dovede Edena Azara u letnjem prelaznom roku, ali ne odustaje od belgijskog veziste i "napašće" Čelsi sa novom ponudom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Eden Azar

Jasno je da posle odlaska Kristijana Ronalda Realu treba nova zvezda koja bi donela kvalitet u igru ekipe Reala, ali i koja bi uticala na ovaj klub i podigla atmosferu oko njega. Real će zato pokušati da dovede Čelsijevu superzvezdu Edena Azara koji je letos ipak odlučio da ostane u Londonu sa novim menadžerom "plavaca" Mauriciom Sarijem. 

I sam Azar je pričao da želi u Real, priča oko novog ugovora za njega u Čelsiju je dosta teška, pa Madriđani mogu ponovo da obasipaju ponudama londonsku ekipu. Najnovija ideja Reala je navodno da Čelsiju za Azara ponudi Matea Kovačića, koji je već u pozajmici na "Stamford bridžu", kao i Iska, koji je veoma nezadovoljan u Realu.  

Ovaj transfer bi zadovoljo sve potrebe i Čelsija i Reala, međutim pitanje je da li bi Čelsi pustio Belgijanca bez bilo kakve finansijske odštete.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading