VRAĆA LI SE GVINEJAC? Partizan je zapečatio Suminu sudbinu!

Autor: Telegraf

Sport

25.12.2018

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Informacija da bi Sejduba Suma mogao da se vrati u Partizan s obzirom da je izbačen sa treninga Makabija iz Haife i da štrajkuje odjeknula je među navijačima crno-belih. Međutim, direktor crno-belih, Miloš Vazura je razrešio sve nedoumice.

RepublikaFoto: Starsport
Sejduba Suma

Ovim povodom reagovao je direktor kluba iz Humske, Miloš Vazura, koji je decidirano izjavio da ne postoji mogućnost njegovog povratka u Beograd pre kraja sezone.

- Ne postoji mogućnost da se Suma vrati. Ugovor o pozajmici traje do leta i Makabi može samo da ga otkupi pre isteka, ništa drugo, izjavio je Vazura- rekao je za "Telegraf".

Dogovor Partizana i Izraelaca je da bi Makabi mogao da otkupi Sumu na kraju sezone za 50 odsto od propisanog obeštećenja, ali kako reprezentativac Gvineje praktično nije ništa pokazao u ovom klubu male su šanse da će Makabi iskoristiti ovu opciju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading