RASKRINKALI SMO IH: Vidić vodi kuma Lalu u Englesku!

Autor:

Sport

25.12.2018

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja planira da sa Lalatovićem na Ostrvu obiđe ugledne menadžere kako bi se obojica posvetili nastavku trenerske karijere

RepublikaFoto: Z.S.Radulović
Nenad Lalatović i Nemanja Vidić zajedno u restoranu

Kum nije dugme, a kada je kum Nemanja Vidić, onda su vam sva vrata u Engleskoj otvorena! Prema saznanjima Srpskog telegrafa, Nemanja Vidić (30) svog kuma Nenada Lalatovića (40) tokom zimske pauze u Superligi odvešće na Ostrvo! Ideja je da obojica napreduju u trenerskim karijerama, a u tome će uspeti tako što će posetiti najbolje menadžere Premijer lige i posmatrati njihov rad i treninge.

JUBILARNI ROĐENDAN

Nema sumnje da će jedna od prvih stanica biti Old Traford, gde je komandantsku palicu od Žozea Murinja preuzeo Ole Gunar Solskjer. Lalatović je minule subote proslavio jubilarni 40. rođendan u jednom beogradskom restoranu na Vračaru, što su uslikali reporteri našeg lista, a sa kumom se dogovorio da se otisne u Englesku.

- Nemanja je došao u Srbiju kako bi proslavio 40. rođendan svog kuma Nenada Lalatovića. Tom prilikom njih dvojica dogovorila su se da provedu neko vreme u Engleskoj pred naredne korake u trenerskim karijerama. Nemanja ima ideju da posete nekoliko menadžera u Premijer ligi, a kako je tamo bio velika zvezda, nema sumnje da će svuda biti dobrodošli - tvrdi blizak prijatelj dvojice bivših asova Crvene zvezde.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Skovali plan - Nenad Lalatović i Nemanja Vidić

I Vidić i Lalatović se nalaze na svojevrsnim prekretnicama u karijeri. Nemanja je letos stekao trenersku licencu engleske federacije petog nivoa, što je ekvivalent UEFA PRO licenci. Nekada jedan od najboljih štopera planete najavio je da želi ozbiljno da se bavi trenerskim poslom.

- Da budem iskren, želim da jednog dana i sam budem menadžer, mislim da imam dovoljno znanja da se bavim tim poslom - rekao je Vidić.

Nemanja Vidić

ZNANJE ENGLESKOG

Sa druge strane, Lalatović želi nove izazove, pre svega odlazak u inostranstvo. Boravak u Engleskoj iskoristiće i da ojača znanje engleskog jezika kako bi što lakše mogao da se snađe u novoj sredini. Ugovor sa Radničkim ističe mu po ulasku u novu godinu i najavio je da želi novi izazov.

- Ako dođe neka dobra inostrana ponuda, mogao bih da napustim Radnički - poručio je nedavno Lalatović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading