OGROMNA ČAST ZA SRBE: Dva naša reprezentativca u idealnom timu UEFA!

Autor:

Sport

24.12.2018

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evropsko kuća fudbala izabrala je idealan tim sačinjen od mladih nada Lige Evrope, a u izboru UEFA našla su se i dva Srbina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
UEFA

Nije bilo teško predpostaviti da se radi o fudbalerima Ajntrahta iz Frankfurta koji su ove sezone u Ligi Evrope ostvarili maksimalan učinak od 6 pobeda i tako se plasirali u šesnaestinu finala takmičenja, a Luka Jović i Mijat Gaćinović značajno su doprineli takvom uspehu Nemaca.

Mladi napadač postigao je pet pogodaka i tako postao drugi strelac grupne faze drugog po jačini klupskog  takmičenja u Evropi, dok je vezista Ajntrahta uspeo da se dva puta upiše u listu strelaca, ali je svojim saigračima četiri puta nameštao pogotke.

Ostalih devet mesta dopunili su - Dominik Livaković (Dinamo Zagreb), Pape Sise (Olimpijakos), Žozef Aido (Genk), Junior Firpo (Real Betis), Đovani lo Selso (Real Betis), Kaj Haverc (Bajer Leverkuzen), Pablo Fornals (Viljareal), Ismaila Sar (Ren), Takumi Minamino (Salcburg).

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading