NEOČEKIVANO: Zvezda definitivno ostaje bez lidera, poznata i cena!

Autor:

Sport

24.12.2018

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde izgleda da definitivno ostaju bez nosioca igra i jednog od udarnih igrača sigurno najbolje generacije Zvezde u 21. veku!

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Kako "Mozzartsport" saznaje, transfer Vujadina Savića u turski Trabzon bi trebalo da bude realizovan u narednih nekoliko dana. Turski klub je ponudio obeštećenje od 1.000.000 evra za kapitena Zvezde, a njemu ugovor na tri godine vredan minimum 1.500.000 evra bez bonusa.

Trabzon se nedavno našao o potrazi za štoperom pošto je raskinuo ugovor sa Mustafom Akbašom koji je bio treći štoper tima. Trener Unal Karaman je od uprave tražio Savića i preko posrednika je dobio pozitivan odgovor da je srpski defanzivac zainteresovan za selidbu na obale Crnog mora. Saviću je dostavljena ponuda za koju je dao saglasnost, a kako se Crvena zvezda nije oglasila sa boljim uslovima za produžetak saradnje, scenario rastanka je neminovan.

Nije zanermaljivo ni što će crveno-beli na ime obeštećenja za igrača kojem ističe ugovor, inkasirati oko 1.000.000 evra.  A već su doveli zamenu u vidu Nemanje Milunovića iz BATE Borisova koji je stigao kao slobodan igrač za godišnju zaradu od 400.000 evra. Prema saznajima istog portala čitav posao trebalo bi da bude ozvaničen kroz nekoliko dana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading