VAZURA OTKLONIO SVE SUMNJE: Leonardo se ne vraća, Đurđević ostaje!

Sport

11.08.2017

13:21 >> 13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura danas je razvejao sve sumnje da postoji i promil šanse da dođe do spektakularnog preokreta i povratka Brazilca Leonarda u klub. Vazura je takođe izjavio da će Đurđević ostati u klubu u narednom periodu.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Vazura: Možda vratimo Stojkovića u Partizan

- Leonardo se ne vraća u Partizan! Potpisali smo ugovor sa Al Ahlijem, a klub iz Saudijske Arabije je bio superkorektan i ispunio je sve obaveze iz ugovora. Što se nas tiče, mi nemamo nikakve informacije se vraća u Beograd i da je nezadovoljan, niti je on u Beogradu. Danas ćemo Al Ahliju poslati licencu da bi Leonardo već sutra mogao da igra za njih - kaže Vazura.

Osim ove teme, generalnog direktora Partizana pitali smo o još dvojici igrača. Najpre, o napadaču Urošu Đurđeviću, za koga se danima priča i piše (grčki mediji) da će otići u Olimpijakos.


- Ne, nema nikakvih pregovora, niti ima bilo kakve ponude. On je igrač Partizana - decidirano je odgovorio Vazura.

A da li je na pomolu povratak reprezentativnog golmana Vladimira Stojkovića?

- Što se tiče Stojkovića, to će odlučiti sportski sektor, odnosno šef stručnog štaba i sportski direktor. Mi smo iz uprave raspoloženi, jer je Stojković naš bivši igrač, veliki partizanovac, ali odluku o tome donose Miroslav Đukić i Ivica Iliev - odgovorio je Vazura. 

Ovakav odgovor Vazure navodi na zaključak da šanse da se Stojković vrati uopšte nisu male.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading