Riberi ide u Tursku?!

Autor:

Sport

23.12.2018

22:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aktuelni šampion Turske Galatasaraj ima želju da doevede fudbalera Bajerna Franka Riberija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Frank Riberi

Na meču protiv Ajntrahta, Riberi je postigao dva od tri gola Bajerna. 

- Svi komplimenti. Ono što on čini na treningu, na utakmici i van terena je fanstatično- rekao je trener Bavaraca Niko Kovač.

I pored sjajnih rezultata, 35-godišnjak će po isteku sezone će napustiti "Alijanc Arenu". Klub koji je za njega zainteresovan je Galatasaraj iz Istanbula, naveo je turski list "Fanatik".

Aktuelni šampion Turske planira da se sledeće nedelje sretne sa Riberijem i ponudi mu polugodišnji ugovor u zimskom prelaznom roku.

Riberi je u Galatasaraju proveo polovinu sezone 2005. godine i tada je osvojio Kup Turske.

Izjava iskusnog Francuza ukazuje na to da bi on najradije ostao u Minhenu.

- Pokušaću da igram još, da uživam i da imam lepo vreme radeći ono što volim. Posle ću videti gde ću biti sledeće sezone. Naravno da još imam volju da igram. Volim Bajern, a i Bajern voli mene. Nikada u životu ne znate šta će se dogoditi- rekao je Riberi.

Riberi je u dosadašnjem toku sezone odigrao 22 meča, u kojima je upisao asistenciju i pet golova. Njegova tržišna vrednost trenutno iznosi oko četiri miliona evra, za razliku od 2010. kada je dosegla 50 miliona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading