PAVKOV DUPLO SKUPLJI OD BALOTELIJA!

Autor:

Sport

24.12.2018

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verovali ili ne napadač Crvene zvezde Milan Pavkov (24) trenutno je duplo skuplji od nekada velike nade italijanskog i svetskog fudbala Marija Balotelija (28)!

Mario Baloteli

Nestašni tamnoputi golgeter trenutno nastupa za Nicu, ali tamo ne mogu očima da ga gledaju jer se ne ponaša kao profesionalni fudbaler. Zbog toga su, prema pisanju Gazete delo sport, spremni da ga prodaju Olimpiku iz Marselja za svega 1.500.000 evra. Poređenja radi, uprava Crvene zvezde ne bi bila spremna da Pavkova pusti da napusti Ljutice Bogdana za sumu manju od 3.000.000 evra.

OSTAVIO UTISAK

RepublikaFoto: instagram.com/milan_pavkov_9

Dakle, ako bi se gledale samo date okolnosti na evropskom tržištu fudbalera, špic crveno-belih je svom timu duplo vredniji od popularnog Super Marija. Italijanu ugovor ističe u junu naredne godine, ali na Azurnoj obali žele što pre da mu vide leđa. Zbog toga su spremni da ga već u januaru pošalju u Olimpik. Baloteli je u Nicu došao 2016. godine i odmah ostavio utisak. Do ove sezone skupio je 51 meč u Ligi 1 i postigao čak 33 gola. A onda je upropastio prosek ove godine. Na 10 utakmica bez pogotka, samo jedna asistencija i provedenih 758 minuta na terenu.

Trener Patrik Vijera priznaje da je nemoćan i da ne zna više šta da radi sa napadačem koji o svemu misli, samo ne o fudbalu.

- Otresao bih ga o zid! Ne mogu to da uradim, jer sam trener, a ne igrač. Zakačio bih ga za čiviluk, da visi kao kaput. Sada moram da razmišljam dva puta pre nego što kažem nešto, da ne bih zažalio, ali pokušavam sa konstruktivnim komentarima - rekao je Vijera, koji je suspendovao Balotelija.

POSLEDNJA LUKA

Glava je još jednom presudila Italijanu poznatom po sumanutim ludorijama van terena. Da poseduje talenat, pokazao je nebrojeno puta, kao kada je 2012. sa dva gola sam pobedio Nemce u polufinalu Evropskog prvenstva (2:1). Davao je važne golove u dresu Intera, Mančester sitija i Milana, ali nikada nije mogao da pronađe konstantnost. Marselj bi mogao da bude poslednja luka spasa za Super Marija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading