Legendarni golman hoće funkciju u Junajtedu!

Autor:

Sport

23.12.2018

21:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni golman Mančester Junajteda Peter Šmajhel smatra da je tom klubu neophodan sportski direktor, te namerava da se kandiduje za tu poziciju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Mančester junajteda

Britanski mediji su prethodnih dana pisali da u Junajtedu planiraju da "ubace" tu funkciju u klupsku hijerarhiju, a Danac ističe da bi on bio dobar za taj posao.

- Razmišljam da se kandidujem za tu poziciju, ne plašim se izazova. To bi bila velika promena, ali želim da se ponovo bavim fudbalom. Znam da sam sve stariji, međutim, moj život ne izgleda onako kako sam ga zamišljao pre penzije - otkrio je Šmajhel.

Nekadašnji golman je deo Junajteda bio od 1991. do 1999. i za to vreme je, pod vođstvom Ser Aleksa Fergusona, osvojio veliki broj trofeja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Piter Šmajhel

- Želeo bih da u Junajtedu vidim nekog bivšeg igrača, nekog ko tom klubu može da vrati mentalitet koji je imao pod Fergusonom - dodao je Šmajhel.

Klub sa Old Traforda je posle dve i po godine sa mesta menadžera smenio Žozea Murinja. Kao privremeno rešenje postavljen je Ole Gunar Solskjer, koji je na debiju sa Kardifom zabeležio trijumf 5:1.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading