GORI SRBIJA: Partizan pokušao da otme glavnog pika Zvezdi!

Autor: Beogradski mediji

Sport

23.12.2018

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je pokušao Crvenoj zvezdi da uzme ispred nosa vezistu Mirka Ivanića (25), ali kako stvari stoje od toga neće biti ništa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mirko Ivanić na radaru "večitih"

Crno-beli su imali nameru da u zimskom prelaznom roku dovede reprezentativca Crne Gore iz BATE Borisova, ali problem je nastao kada su Belorusi zatražili obeštećenje od 1,5 miliona evra, što je bila previsoka cifra za crno-bele.

Na angažovanju Ivanića insistirao je lično trener Partizana Zoran Bata Mirković, s kojim je sarađivao u reprezentaciji Crne Gore.

Najveći problem za Partizan predstavlja novac, pošto klub iz Humske finansijski stoji veoma loše.

- Ivanić je pristao da sasluša ponudu Partizana iz poštovanja prema Mirkoviću, koji je bio asistent selektora Crne Gore Ljubiše Tumbakovića i fudbaler ga veoma ceni. Međutim, zapelo je oko obeštećenja. BATE je tražio 1,5 miliona evra. Bilo je čak i mogućnosti za cenkanje, ali crno-beli trenutno nisu u mogućnosti da plate ni sniženu cifru. Jednostavno, u klubu trenutno nema para i budžet za naredni prelazni rok prvenstveno će zavisiti od eventualne prodaje štopera Svetozara Markovića - poručuje neimenovani izvor za beogradske medije.

Mirko Ivanić je primarna meta za crveno-bele u ovom prelaznom roku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading