Naingolan prokockao novac: Inter ga suspendovao

Autor:

Sport

23.12.2018

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Inter je saopštio da će Rađa Naingolan (30) biti suspendovan do daljeg. Razlog ovakve odluke je novo kršenje klupske discipline, od strane belgijskog fudbalera. Ovoga puta je navodno zakasnio na trening.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rađa Naingolan

Malo-malo, pa Rađa napravi neki problem. Prethodnog meseca je saopštio da je pokraden i da su mu lopovi odneli 150 hiljada evra, da bi kasnije bilo otkriveno, da je sam potrošio pomenuti novac u kazinu u Monte Karlu, još u avgustu!

Pre godinu dana, tokom Božićnih praznika, popularni "Nindža" je objavio i video kako pije i puši. S obzirom na to koliko često narušava klupsku disciplinu, u Interu su se odlučili na suspenziju.

Prethodnog leta, "crno-plavi" su doveli Naingolana iz Rome za 38 miliona evra, a u suprotnom pravcu je otišao i talentovani Nikola Zaniolo. Do ovog trenutka, Belgijanac nije uspeo da opravda uloženi novac čelnika milanskog giganta, a jedno od opravdanja mogu da mu budu i česte povrede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading