Mbape će biti bolji od Ronalda: Igraće u Realu

Autor:

Sport

23.12.2018

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luis Kampos, nekadašnji tehnički direktor Monaka, predviđa fantastičnu karijeru Kilijanu Mbapeu i prelazaka u Real Madrid.

RepublikaFoto: Starsport
Kilijan Mbape

- Kilijan je predstavnik napadačkog i lepog fudbala koji želimo da vidimo – mislim da će nositi dres Real Madrida jer je to klub po njegovoj meri, tamo veliki igrači žele da odu - ističe Kampos, koji je bio u Monaku zajedno sa Mbapeom, a sada je sportski direktor Lila.

Mbape trenutno nosi dres Pari Sen Žermena i igra odlično, dao je 15 golova u dosadašnjem delu sezone.

- U budućnosti zamišljam sebe na stadionu Santijago Bernabeu kako uživam u spektaklu koji priređuje Mbape. Sada je odlučniji od Nejmara i, uzevši njegove godine (20) u obzir, biće mnogo bolji od Kristijana Ronalda. Vidim ga kako više puta osvaja Zlatnu loptu.

Kampos je nekada bio i skaut za Žozea Murinja, pa kaže da je razočaran otkazom koji je Portugalac dobio u Mančester Junajtedu.

- Vidim ga kao idealnog čoveka za Real Madrid, možda se tamo vrati u nekom trenutku jer on je veliki trener - zaključio je Kampos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading