MUKE NOVOG FUDBALERA ČELSIJA: Morata igrao 15 minuta, promašio penal, a navijači hteli da ga ubiju!

Autor:

Sport

11.08.2017

10:06 >> 10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi fudbaler Čelsija Španac Alvaro Morata otkrio je da se našao na udaru navijača londonskog kluba koji su mu pretili ubistvom posle meča sa Arsenalom. Čelsi nije uspeo da osvoji trofej Komjuniti šild, pošto je posle penala poražen od Arsenala.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Morata je osetio čar igranja u Engleskoj

Morata je u letnjem prelaznom roku stigao iz Reala u Čelsi za 80 miliona evra. On je priznao da je brzo shvatio šta znači igrati u Premijer ligi.

Španac je bio jedan od najgorih igrača svog tima na meču protiv Arsenala, a potom je u penal seriji promašio jedanaesterac. Navijači Čelsija mu to nisu oprostili.

- Odigrao sam dve kontrolne utakmice, ulazio sa klupe. Imam 15 na zvaničnom meču i promašen penal. Navijači su odmah hteli da me ubiju - rekao je Morata.

Španac je priznao da je svestan da je to cena koju mora da plati u novom klubu.

- Znam da se igrači koji dođu u Englesku posmatraju drugačijim očima i da im se traži svaka greška. Psihički sam spreman na to i izboriću se - naveo je Morata.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading