Jović slavi 21. rođendan dok ga velikani priželjkuju

Autor:

Sport

23.12.2018

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisu fudbaleri Ajntrahta uspeli da izađu na kraj sa aktuelnim šampionom Nemačke i time prirede Luki Joviću najlepši mogući poklon za današnji rođendan.

RepublikaFoto: Starsport
Luka Jović

Srpski internacionalac puni 21 godinu u trenutku kada se za njegove usluge interesuju najveći klubovi u Evropi.

Zahvaljujući sjajnim igrama u dresu Ajntrahta, za koji nastupa kao pozajmljen igrač Benfike, bivši napadač Crvene zvezde došao je u poziciju da razmišlja o Bajernu, Barseloni ili nekom trećem velikom klubu.

Luka Jović sa 12 postignutih golova deli prvo mesto na listi najboljih strelaca Bundeslige sa Pakom Alkaserom, a kada tome dodamo još pet pogodaka u Ligi Evrope dolazimo do impozantne brojke mladog napadača.



Ajntraht će na kraju sezone svakako iskoristiti klauzulu koja je pre godinu i po dana unesena u ugovor sa Benfikom, a koja podrazumeva da nemački klub može da kupi Jovića za tričavih 6 miliona evra.

Ostaje samo da verujemo i da se nadamo da će Luka Jović nastaviti u istom ritmu tokom naredne godine, pa neka to bude i želja na dan kada srpski napadač slavi 21. rođendan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading