DA LI SE TO ČELSI VEĆ PREDAO: Sarijeve reči koje će zaboleti navijače "plavaca"

Autor:

Sport

22.12.2018

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Lestera su pobedili Čelsi sa 1:0 u 18. kolu Premijer lige, a menadžer Plavaca Mauricio Sari smatra da je prvoplasirani Liverpul i dalje nedostižan.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Maurisio Sari

Redsi imaju 48 bodova, Plavci 11 bodova manje, pa su im šanse za titulu posle trećeg poraza u sezoni sve slabije.

- Bilo je nemoguće uhvatiti ih još od početka sezone. Kao što sam i rekao kada je Premijer liga počela, Liverpul i Mančester Siti je nemoguće stići. Moramo da budemo oprezni i da ostanemo u prve četiri ekipe na tabeli - odgovorio je Sari posle meča na "Stamford Bridžu". 

Italijanski stručnjak je objasnio i razloge poraza u meču protiv Lestera, za koji je pobednički gol postigao Džejmi Vardi. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Maurisio Sari

- Utakmica se promenila posle gola. Igrali smo dobro 55 minuta, ali posle pogotka reakcija nije bila dobro usmerena. Reagovali smo šokirano, bili smo u konfuziji. Trebalo je da igramo kao i pre gola, bilo je vremena za povratak. U nekim trenucima nismo imali sreće, ali mislim da smo morali i da nešto uradimo bolje. Brinu me porazi od 'manjih' ekipa, moramo da shvatimo zašto se to dešava. Možete da gubite 1:0, ali je bitno da znate da se vratite. Danas je bilo vremena da postignemo dva gola - dodao je trener.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading